Cookie - og privatlivspolitik

Introduktion

 

Romer Shoes ApS’s målsætning med cookie – og privatlivspolitikken er, at du har tillid til, at vi behandler de personoplysninger, vi modtager om dig, på en sikker måde.

Vi modtager personoplysninger om dig, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller foretager et køb.

Når du besøger vores website indsamles der også oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores webshop og indsamle statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

1. Ejeroplysninger

Romer Shoes ApS
Korsbjergvej 16
3520 Farum

Email: info@romershoes.com

CVR nr.: 37351679

2. Dataansvarlig
Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger, er:

Maria Boe Romer

Marketingsdirektør


Email:
maria@romershoes.com

 

3.Cookies
Romershoes.com anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


4. Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om dig som kunde.
Navn, adresse, postnr. og by, mail og telefonnummer.


5. Vi bruger personoplysninger til følgende formål
Personoplysninger om besøgende og kunder bruger vi til analyse og statistik af besøgende på romershoes.com, registrering af dine køb og betalinger, levering og eventuel returnering af dine sko samt fremsendelse af nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig det.

6. Videregivelse af personoplysninger
Vi videregiver dine personoplysninger til følgende modtagere:

Dansk e-logistik – Lager

e-conomic – Økonomisystem

Pakkelabels - Returordning

Smartweb – Webshop CMS løsning

Mailchimp – Nyhedsbrev

Google Analytics – Analyse – og statistikværktøj

Youbizz – Udvikler (integrationen ml. Smartweb og Dansk e-logistik)

Moonwalk Agency – Google adwords


Vi har med alle vores samarbejdspartnere indgået en Databehandleraftale, der indeholder vores instruks om behandling af dine personoplysninger. Vores samarbejdspartnere videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand.  

7. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkt 3 ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis. Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i 5 år efter et salg.


8.Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

9. Dine rettigheder
Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:
• du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
• du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at afmelde dig vores elektroniske markedsføring i mailen, som du modtager eller ved at ringe til os. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via info@romershoes.com. Vi bestræber os på at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til Datatilsynet, datatilsynet.dk.

10. Ændring af vores privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via mail.

 

 

Denne cookie - og privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 og baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.