e-mærket

 

 

 

 

 

 

 

Du kan trygt handle hos os her på romershoes.com. Vi er enormt glade for og stolte over, at vores webshop både er e-mærket og har det Europæiske Trustmark. Se vores certificering her


e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver vi som erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK.

Du kan læse meget mere om e-mærket på www.emaerket.dk

Med e-mærket får man ikke længere kun et nationalt tryghedsmærke. Nu giver Romer Shoes også sine udenlandske kunder europæisk sikkerhed med det nye mærke The Ecommerce Europe Trustmark, som viser, at vi som netbutik lever op til den nationale mærkningsordningers krav. Bag mærket står Ecommerce Europe, som repræsenterer over 25.000 virksomheder, der sælger varer online.I Danmark administreres The Ecommerce Europe Trustmark af FDIH og e-mærket.

 

Du kan læse meget mere om det Europæiske Trustmark på http://www.ecommercetrustmark.eu/