Handels - og leveringsbetingelser

Firmaoplysninger
Romer Shoes ApS
CVR 37 35 16 79
Korsbjergvej 16, 3520 Farum

info@romershoes.com
Tlf.: 60 62 80 59
 
Betalingsmuligheder
Når du handler hos os, kan du vælge forskellige betalingsmuligheder. Det afhænger helt af, hvad der passer dig bedst. Du kan betale med Visa/dankort, Mastercard, Visa Electron og andre kreditkort.

I forbindelse med betaling med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro er kortgebyret 1,25 % for dansk udstedte kort og 2,5 % for udenlandsk udstedte kort. Romer Shoes betaler dette kortgebyr.


Når du betaler med MasterCard eller VisaElectron reserveres købsbeløbet, så det er sikret, at der bliver betalt for ordren, når denne afsendes.

Er det sikkert at betale online?
Ja, det er det! Vi ved godt, at det er yderst vigtigt for vores kunder, at I kan handle sikkert og trygt hos os. Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, så bliver du automatisk omdirigeret til en sikker server. Du kan derfor trygt og sikkert handle hos os. Romershoes.com er en e-mærket certificeret webshop, så du kan tryg handle hos os. Læs mere om e-mærket
her

Hvornår trækker I pengene?
Beløbet, du skal betale for din ordre, trækker vi altid først, når din ordre er pakket og klar til afsendelse. Det vil sige, at vi ikke trækker pengene så snart, at ordren er afgivet. Du kan derfor være sikker på, at når vi trækker pengene, er din pakke klar til at blive sendt fra os.

Levering og Fragtpriser

Danmark

Vi leverer frit med GLS til nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge levering med Post Nord, men så betaler du selv for prisdifferencen mellem GLS og Post Nord. Prisdifferencen på 29 DKK vil blive lagt til din ordre. 

GLS leverer til pakkeshops, til erhvervsadresser og til hjemmeadresse. Post Nord leverer både til posthus/pakkeboks og til hjemmeadresse. En pakkeshop findes ofte på tankstationer, i en kiosk eller et supermarked. Når din pakke er klar til afhentning i den valgte pakkeshop, vil du modtage en SMS og en mail fra GLS.

Grønland og Færøerne
Vi leverer til Grønland og Færøerne med Post Nord. Hvis postnummeret fejler under bestillingen eller ikke kan findes, er det muligt, det skyldes dit valg af betalingsmåde. Prøv i stedet at vælg betalingsmåden Dankort/VISA-dankort og indtast herefter postnummeret igen. Du skal også huske at skifte til det rigtige land, så du ikke søger i Danmark.

Det koster 254 kr. at få ét par sko leveret til Grønland. Leveringen sker med luftpost via Post Nord. Vi kan desværre ikke tilbyde fragtfri levering til Grønland, men Grønland er et momsfrit land, og momsen fratrækkes altså også det endelige beløb.

Det koster 252 kr. at få ét par sko leveret til Færøerne. Det er også Post Nord, der via luftpost står for leveringen til Færøerne, hvortil vi desværre heller ikke tilbyde fri fragt. 

Leveringsprisen er selvfølgelig fratrukket leveringsprisen til Danmark (hvor levering er gratis med GLS), så du betaler altså kun for den ekstra fragt mellem Danmark og Grønland eller Færøerne. Det vil sige, at du får godtgjort leveringsprisen for forsendelser i Danmark ligesom vores danske kunder.

Sverige, Norge og Finland

Vi leverer til Sverige med Schenker og til Finland med Bring til Pick Up points. Hvis postnummeret fejler under bestillingen eller ikke kan findes, er det muligt, det skyldes dit valg af betalingsmåde. Prøv i stedet at vælg betalingsmåden Dankort/VISA-dankort og indtast herefter postnummeret igen. Du skal også huske at skifte til det rigtige land, så du ikke søger i Danmark. 

Det koster 20 DKK at få ét par sko leveret til Sverige og 40 DKK til Finland.

Vi leverer til Norge med DHL direkte til døren. Bemærk at tolden er eksklusiv i fragten. Hvis postnummeret fejler under bestillingen eller ikke kan findes, er det muligt, det skyldes dit valg af betalingsmåde. Prøv i stedet at vælg betalingsmåden Dankort/VISA-dankort og indtast herefter postnummeret igen. Du skal også huske at skifte til det rigtige land, så du ikke søger i Danmark. Det koster 105 DKK eksl. told at få ét par sko leveret til Norge.


Leveringsprisen er selvfølgelig fratrukket leveringsprisen til Danmark (hvor levering er gratis med GLS), så du betaler altså kun for den ekstra fragt mellem Danmark og Sverige/Norge/Finland. Det vil sige, at du får godtgjort leveringsprisen for forsendelser i Danmark ligesom vores danske kunder.

Track & Trace
Når din pakke er klar til afsendelse, sender vi en Track & Trace e-mail til dig. En pakkes T&T-nummer virker først, når pakken er blevet scannet hos den valgte speditør; GLS, Bring, DHL eller Post Nord.

Hvis du ikke har modtaget din pakke senest 3 dage efter ordreafgivelse (Danmark), og du ikke kan se informationer omkring pakken via T&T-nummeret, hjælper vi dig selvfølgelig med at finde din pakke. Kontakt os venligst via
kontaktformularen

Spor din pakke ved at klikke her: 
GLSPost Nord, DHL ,Bring
 
Leveringstid
Når du har afgivet din ordre, forsøger vi altid at få pakket og afsendt din ordre inden for 24 timer på hverdage. Vi bestræber os på, at dine varer bliver leveret inden for 1-3 hverdage efter ordreafgivelse. Dette gælder for levering i Danmark – længere leveringstid må påregnes til Grønland, Færøerne. 

Leveringstiden til Sverige, Finland og Norge er mellem 3-7 hverdage. 

Husk at weekender og helligdage kan forlænge leveringstiden. 

Returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 
Du skal indenfor 14 dage fra modtagelse af varerne give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal benytte fortrydelsesformularen, som er gengivet i slutningen af dette dokument eller findes her.
Romer Shoes betaler returfragten, hvis du ønsker at returnere et par sko. Gratis returnering gælder desværre kun i Danmark (ikke Grønland og Færørerne). Send fortrydelsesformularen til retur@romershoes.com

Du skal sende pakken retur med GLS (DK) og kan aflevere pakken i en GLS pakkeshop. Vær opmærksom på, at vi hverken modtager pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at få en kvittering med et T&T-nummer, når du returnerer en pakke.

Det er vigtigt, at fortrydelsesformularen indeholder dit ordrenummer, navn og returfragtbeløbet. Du kan eventuelt sende os oplysninger om returfragtbeløbet efterfølgende. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage udgør en værdiforringelse så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefaler vi, at du returnerer varen i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Hvis du fortryder købet og ønsker at returnere, skal varen sendes til:
Dansk e-Logistik
Att.: Romer Shoes ApS
Naverland 33
2600 Glostrup


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os plus beløbet for returfragten tilbage. Du lægger kun ud for returfragten i en begrænset periode. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet, vi har modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur på vores lager. Vi returnerer beløbet, som vi har modtaget fra dig inkl. returfragbeløbet til de oplyste bankoplysninger i fortrydelsesformularen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen ved at give os meddelelse om reklamationen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Meddelelsen skal sendes til retur@romershoes.com. I din meddelelse bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt samt angive dit ordrenummer. 

Du skal sende pakken retur med GLS (DK) og kan aflevere pakken i en GLS pakkeshop. Vær opmærksom på, at vi hverken modtager pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at få en kvittering med et T&T-nummer, når du returnerer en pakke.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til
Birthe Romer
Att.: Romer Shoes
Korsbjergvej 16

3520 Farum

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Romer Shoes ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på

romershoes.com er direktør Flemming Rasmussen, Romer Shoes ApS.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Romer Shoes ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@romershoes.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til
info@romershoes.com. Vi gør, hvad vi kan, for at vi finder en løsning. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrug.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.

Fortrydelsesformular:

Til:

Dansk e-Logistik Att.: Romer Shoes ApS

Naverland 33

2600 Glostrup

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser

Ordre nummer:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Dato:

Bankoplysninger (Reg. nr. og kontonummer):

Returfragtbeløb (Kan oplyses når varen er returneret):

Returårsag:

1. Størrelsen passer ikke 2. Skoen er ikke som forventet 3. Skoen er behæftet med fejl 4. Jeg har ombestemt mig

 

 

Denne standardfortrydelsesformular er udarbejdet af e-mærket til brug for e-mærkede netbutikker. Formularen er udarbejdet på baggrund af Forbrugeraftalelovens bilag 3.Handelsbetingelserne er senest opdateret den 13 Januar 2018