Handels - og leveringsbetingelser

Firmaoplysninger
Romer Shoes ApS
CVR 37 35 16 79
Korsbjergvej 16, 3520 Farum

info@romershoes.com
Tlf.: 60 62 80 59
 
Betalingsmuligheder
Når du handler hos os, kan du vælge forskellige betalingsmuligheder. Det afhænger helt af, hvad der passer dig bedst. Du kan betale med Visa/dankort, Mastercard, Visa Electron og andre kreditkort. Du kan også betale med Mobilepay.

I forbindelse med betaling med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro er kortgebyret 1,25 % for dansk udstedte kort og 2,5 % for udenlandsk udstedte kort. Romer Shoes betaler dette kortgebyr.


Når du betaler med MasterCard eller VisaElectron reserveres købsbeløbet, så det er sikret, at der bliver betalt for ordren, når denne afsendes.

Er det sikkert at betale online?
Ja, det er det! Vi ved godt, at det er yderst vigtigt for vores kunder, at I kan handle sikkert og trygt hos os. Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, så bliver du automatisk omdirigeret til en sikker server. Du kan derfor trygt og sikkert handle hos os. Romershoes.com er en e-mærket certificeret webshop, så du kan tryg handle hos os. Læs mere om e-mærket
her

Hvornår trækker I pengene?
Beløbet, du skal betale for din ordre, trækker vi altid først, når din ordre er pakket og klar til afsendelse. Det vil sige, at vi ikke trækker pengene så snart, at ordren er afgivet. Du kan derfor være sikker på, at når vi trækker pengene, er din pakke klar til at blive sendt fra os.

 

Levering og Fragtpriser

 

Danmark

Vi leverer frit med GLS til nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge levering med Post Nord, men så betaler du selv for prisdifferencen mellem GLS og Post Nord. Prisdifferencen på 29 DKK vil blive lagt til din ordre. 

En pakkeshop findes ofte på tankstationer, i en kiosk eller et supermarked. Når din pakke er klar til afhentning i den valgte pakkeshop, vil du modtage en SMS og en mail fra GLS.

Grønland og Færøerne
Vi leverer til Grønland
med Post Nord via luftpost. Prisen er 254 DKK.

Vi leverer til Færøerne med Post Nord via luftpost. Prisen er 252 DKK.

 

Leveringspriserne er selvfølgelig fratrukket leveringsprisen til Danmark (hvor levering er gratis med GLS), så du betaler altså kun for den ekstra fragt mellem Danmark og Grønland eller Færøerne. Det vil sige, at du får godtgjort leveringsprisen for forsendelser i Danmark ligesom vores danske kunder.

 

Sverige, Norge og Finland

Vi leverer til Sverige med Postnord til nærmeste pakkeshop. Prisen er 29 SEK.

Vi leverer til Finland med Bring til Pick Up points. Prisen er 7 EUR.

Vi leverer til Norge med UPS direkte til døren. Prisen er 178 NOK inkl. toldbehandling. Bemærk: Norske kunder køber momsfrit på romershoes.com men bliver opkrævet norsk moms(mva) i Norge. 

Vi leverer til Holland og Belgien med DHL. Prisen er 40-50 DKK.

Vi leverer til Tyskland med GLS. Prisen er 25 DKK. 


Leveringsprisen er selvfølgelig fratrukket leveringsprisen til Danmark (hvor levering er gratis med GLS), så du betaler altså kun for den ekstra fragt mellem Danmark og Sverige/Norge/Finland. Det vil sige, at du får godtgjort leveringsprisen for forsendelser i Danmark ligesom vores danske kunder.

 

Track & Trace
Når din pakke er klar til afsendelse, sender vi en Track & Trace e-mail til dig. En pakkes Trackingnummer virker først, når pakken er blevet scannet hos den valgte speditør; GLS, Bring, UPS eller Post Nord.

Hvis du ikke har modtaget din pakke senest 3 dage efter ordreafgivelse (Danmark), og du ikke kan se informationer omkring pakken via Trackingnummeret, hjælper vi dig selvfølgelig med at finde din pakke. Kontakt os venligst på info@romershoes.com.


Leveringstid
Når du har afgivet din ordre, forsøger vi altid at få pakket og afsendt din ordre inden for 24 timer på hverdage. Vi bestræber os på, at dine varer bliver leveret inden for 1-3 hverdage efter ordreafgivelse. Dette gælder for levering i Danmark – længere leveringstid må påregnes til Grønland og Færøerne. 

Leveringstiden til Sverige, Finland og Norge er mellem 3-7 hverdage. 

Husk at weekender og helligdage kan forlænge leveringstiden.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen ved at give os besked om reklamationen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Beskeden skal sendes til retur@romershoes.com. I din meddelelse bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt samt angive dit ordrenummer. Du skal sende pakken retur med GLS (DK) og kan aflevere pakken i en GLS pakkeshop. Vær opmærksom på, at vi hverken modtager pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at få en kvittering med et Tracingnummer, når du returnerer en pakke.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i origianl emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til
Birthe Romer
Att.: Romer Shoes
Korsbjergvej 16

3520 Farum

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Romer Shoes ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på

romershoes.com er direktør Flemming Rasmussen, Romer Shoes ApS.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Romer Shoes ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@romershoes.

 

Returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Romer Shoes tilbyder i Danmark gratis retur (gælder ikke Grønland og Færørerne).

 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og du skal indenfor 14 dage fra modtagelse af varerne give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gøres ved at sende en mail til retur@romershoes.com med angivelse af dit ordre nummer. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Hvis du benytter din fortrydelsesret og sender varen retur, er det dig som forbruger, der bærer ansvaret for pakken. Går pakken i stykker under transporten eller bliver væk er det dit ansvar. Vi anbefaler derfor, at du får en kvittering på returneringen.
 

Danmark:

Du skal sende pakken retur med GLS og kan aflevere pakken i en GLS pakkeshop. Find din pakkeshop her. Vær opmærksom på, at vi hverken modtager pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at få en kvittering med et Trackingnummer, når du returnerer en pakke.

 

Sådan gør du:

1. Meld din returnering

For at vi hos Romer Shoes kan behandle din returnering skal du sende en mail til retur@romershoes.com. Husk at angive dit ordrenummer.

2. Klargør din returnering

Ved returnering skal varen være i original emballage, ubrugt og samme stand som ved modtagelsen.

3. Returner varen

Benyt den vedlagte returlabel og aflever din pakke i en GLS pakkeshop. Find din pakkeshop her

 

Varens stand når du sender den retur
Du skal returnere varen i original emballage, ubrugt og samme stand som ved modtagelsen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi hurtigst muligt refundere beløbet til det betalingskort, der blev benyttet ved handlen. Returneringer behandles indenfor 14 hverdage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Ombytning

Ønsker du at ombytte en vare købt på romershoes.com skal du selv bestille den nye vare. Dette sikrer, at din vare leveres hurtigst muligt, og at din kvittering stemmer overens med dit køb.

 

Gaverkort & Tilgodebevis

Gavekort og tilgodebevis forældes 3 år efter, at de er udstedt. Du skal derfor benytte gavekortet eller tilgodebeviset indenfor tre år for at gøre brug af det. 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til
info@romershoes.com. Vi gør, hvad vi kan, for at vi finder en løsning. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrug.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.Handelsbetingelserne er senest opdateret den 29 oktober 2018