Om os

Et univers af damesko i store størrelser

I Danmark findes der flere hundredetusinde kvinder, der lever på en stor fod. Du er ikke den eneste. Men på trods af et stort behov, er udvalget af damesko i store størrelser blevet mindre og mindre med årene. I de fleste butikker kan du finde sko i størrelserne 36-39, men så snart vi kommer op i str. 40-46, bliver udvalget mindre og mindre.

 

Som kvinde kan det være enormt svært at have store fødder. Først og fremmest fordi det kan slide på selvtilliden. Derudover kan det snævre udvalg af damesko i store størrelser gøre det enormt svært at finde feminine og moderigtige sko. Hvis ikke du kan finde feminine damesko i store størrelser og må gå på kompromis med designet, kan de sko, du går på kompromis med, sommetider få dine fødder til at se endnu større ud. Det slider kun endnu mere på selvtilliden.

For Maria Romer har hendes store fødder i den grad slidt på selvtilliden, da hun særligt som ung pige har fundet det svært at finde pæne og moderigtige sko i den rigtige størrelse.

 

Derfor har Maria Romer sammen med sin familie startet Romer Shoes. Fordi Marias egne erfaringer driver hende til at gøre det nemmere for andre kvinder med samme problemstilling.

 

Hos Romer Shoes kan du gå på opdagelse i et stort online skounivers. Et skounivers, der er skabt specielt til dig, der mangler et større udvalg af damesko i store størrelser. Hos Romer Shoes har vi samlet et sortiment af lækre, trendy og stilfulde sko til kvinder i alle aldre. Vi specialiserer os i damesko i store størrelser for at gøre op med denne problematik, som flere hundredetusinde kvinder i Danmark har. Hos os kan du nemt finde damesko str. 42, damesko str. 43 og damesko helt op til str. 46.

 

For Maria Romer er det blevet en passion at give sig selv såvel som andre kvinder muligheden for at føle sig feminine i et par damesko i en stor størrelse. Derfor har hun sammen med sin familie skabt denne webshop, hvor udvalget byder på alverdens forskellige sko og stiletter i store størrelser.

 

For Maria Romer er det særligt vigtigt, at disse damesko i store størrelser ikke skal gå på kompromis med hverken udseende, pasform eller kvalitet. Derfor tilbyder Romer Shoes et stort udvalg af damesko i store størrelser fra anerkendte danske og internationale brands på markedet, der er kendt for deres høje kvalitet. Alle disse damesko i store størrelser bliver desuden tilbudt til konkurrencedygtige priser. For os hos Romer Shoes er det særligt vigtigt, at det skal være nemt at bestille skoen. Leveringen skal være lynhurtig, og fragten skal være gratis.

 

Vi håber, at Romer Shoes kan give dig lige præcis den shoppingoplevelse, som du aldrig har haft og altid har manglet, samt at du bliver glad og tilfreds med dit køb.

 

Velkommen til Romer Shoes' skounivers!