Om os

Et univers af damesko og herresko i store størrelser

I Danmark findes der flere hundredetusinde kvinder og mænd, der lever på en stor fod. Du er ikke den eneste. Men på trods af et stort behov, er udvalget af sko i store størrelser blevet mindre og mindre med årene. I de fleste butikker kan du finde sko i størrelserne 36-39, men så snart vi kommer op i str. 40-46, bliver udvalget mindre og mindre.

 

Det kan både som kvinde og mand være enormt svært at have store fødder. Først og fremmest fordi det kan slide på selvtilliden. Derudover kan det snævre udvalg af damesko og herresko i store størrelser gøre det enormt svært at finde smarte og moderigtige sko. Hvis ikke du kan finde feminine damesko i store størrelser og må gå på kompromis med designet, kan de sko, du går på kompromis med, sommetider få dine fødder til at se endnu større ud. Det slider kun endnu mere på selvtilliden.

For Maria Romer har hendes store fødder i den grad slidt på selvtilliden, da hun særligt som ung pige har fundet det svært at finde pæne og moderigtige sko i den rigtige størrelse.

 

Derfor har Maria Romer sammen med sin familie startet Romer Shoes. Fordi Marias egne erfaringer driver hende til at gøre det nemmere for andre kvinder og mænd med samme problemstilling.

 

Hos Romer Shoes kan du gå på opdagelse i et stort online skounivers. Et skounivers, der er skabt specielt til dig, der mangler et større udvalg af damesko og herresko i store størrelser. Hos Romer Shoes har vi samlet et sortiment af lækre, trendy og stilfulde sko til kvinder og mænd i alle aldre. Vi specialiserer os i sko i store størrelser for at gøre op med denne problematik, som flere hundredetusinde kvinder og mænd i Danmark har. Hos os kan du nemt finde damesko str. 42, damesko str. 43 og damesko helt op til str. 46, og fra størrelse 46  til størrelse 51 til herre. 

 

For Maria Romer er det blevet en passion at give sig selv såvel som andre kvinder muligheden for at føle sig feminine i et par damesko i en stor størrelse. Derfor har hun sammen med sin familie skabt denne webshop, hvor udvalget byder på alverdens forskellige sko og stiletter i store størrelser.

 

For Maria Romer er det særligt vigtigt, at disse damesko og herreso i store størrelser ikke skal gå på kompromis med hverken udseende, pasform eller kvalitet. Derfor tilbyder Romer Shoes et stort udvalg af damesko og herresko i store størrelser fra anerkendte danske og internationale brands på markedet, der er kendt for deres høje kvalitet. Alle disse damesko og herresko i store størrelser bliver desuden tilbudt til konkurrencedygtige priser. For os hos Romer Shoes er det særligt vigtigt, at det skal være nemt at bestille skoen. Leveringen skal være lynhurtig, og fragten skal være gratis.

 

Vi håber, at Romer Shoes kan give dig lige præcis den shoppingoplevelse, som du aldrig har haft og altid har manglet, samt at du bliver glad og tilfreds med dit køb.

 

Velkommen til Romer Shoes' skounivers!