Historien om Romer Shoes

Jeg hedder Maria og er sammen med min mand Martin og svigerforældre indehaver af Romer Shoes. Lad mig fortælle dig lidt om historien bag Romer Shoes. Jeg er sikker på, at du kan genkende dig selv i min historie.

 

Jeg husker tydeligt mine teenageår, hvor skoshopping altid var en udfordring og ofte resulterede i et endnu lavere selvværd og endnu et par grimme sko. Der var aldrig et særlig stort udvalg af moderigtige sko for en pige som mig, der i en meget tidlig alder brugte størrelse 42 og ovenikøbet var langt højere end gennemsnittet. Jeg følte mig nedslået, hver gang en ekspedient sagde ”Nej, desværre…de laves kun til størrelse 41”, og jeg stod tilbage med følelsen af at være forkert. Jeg syntes altid, at skoene så kæmpe ud fra siden af, når jeg kiggede mig i spejlet, hvis de endelig havde en størrelse 42. Jeg endte altid med sko, der lignede min mormors eller med sneakers, da jeg så kunne vælge en herremodel. Det påvirkede virkelig mit selvværd som ung pige, og det er stadig lige så frustrerende den dag i dag at være henvist til en reol bagerst i butikken med 3 par at vælge imellem - det ene par grimmere end det andet. Jeg begyndte allerede den gang som 12-årig at drømme om at åbne min egen skobutik med sko i store størrelser.


Da jeg blev gravid med Martins og min datter i 2014, var jeg bekymret for, om vægtforøgelsen ville betyde, at mine fødder ville vokse. Det havde jeg læst flere steder og hørt om fra veninder, der var gået både hele og halve størrelser op. Og det endte da også med, at mine fødder voksede en størrelse, så jeg i dag bruger størrelse 43. Vores datter har fra sin fødsel af været en stor pige, og der er ingen tvivl om, at hun også kommer til at blive en høj pige og dermed sandsynligvis også får store fødder. Tanken om at vores lille pige skal møde de samme udfordringer med at finde sko, føle sig utilpas i skobutikker og føle sig forkert vakte min drøm om at åbne en webshop med sko i store størrelser til live igen.

 

Vidste du, at vi er flere hundredetusinde kvinder, der bruger størrelse 41 eller derover i Danmark? Utrolig nok er udvalget af damesko i store størrelser stadig forsvindende lille, men det vil min familie og jeg ændre på. Heldigvis var det ikke særlig svært at overbevise min mand og svigerfamilie om, at vi skulle åbne Romer Shoes sammen, så i 2016 åbnede vi romershoes.com og holdt vejret i spænding. Vi valgte at kalde vores virksomhed Romer Shoes, da Romer er vores fælles efternavn, og vi gerne vil tilbyde en personlig og familiær service til jer, der kontakter os og har brug for hjælp.

 

Vores mission er klar. Romer Shoes skal være et online skounivers med masser af lækre, feminine og trendy sko til piger og kvinder i alle aldre, der bruger en stor størrelse. Vi skal tilbyde de bedste danske og internationale brands på markedet til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det skal være nemt at bestille skoene, og leveringen skal være lynhurtig og gratis.  

 

Jeg håber, at Romer Shoes kan give dig den skoshoppingoplevelse du aldrig har haft, og at du bliver super glad og tilfreds med dit køb.

 

Velkommen til vores skounivers!

 

Birthe, Flemming, Martin og Maria

Familien Romer