Sargossa

Sargossa

Nanna Liv er designeren bag det danske skobrand Sargossa, der er kendt for deres håndlavede stiletter og støvletter i eksklusive, feminine designs. Hos Romershoes.com kan du finde et stort udvalg af Sargossa sko til kvinder i mange forskellige varianter og designs. Vi specialiserer os i at sælge damesko i store størrelser til dig, der ligesom flere hundredetusinder andre danske kvinder har svært ved at finde feminine og moderigtige sko i netop din størrelse.

 

Sådan startede det

 

I 2014 lancerede Nanna Liv et high-fashion skobrand ud over det sædvanlige. Det hele startede med en tankegang omkring, at et par stilletter ikke behøver at være ensbetydende med, at du skal halte hjem efter en lang aften. De unikke Sargossa sko er særligt anerkendte for deres komfort og smertefrie hæle. Hvor de unikke Sargossa sko skiller sig ud fra andre sko, er der, hvor de rent faktisk tilbyder smertefrie hæle. Komfortable høje sko er en drøm, de fleste kvinder har, og derfor er det ofte et fokusområde i designprocessen hos de fleste skobrands. For Sargossa er det dog ikke blot et fokusområde - det er hele passionen. Inden de unikke Sargossa sko blev til, studerede Nanna Liv og resten af virksomheden fodens anatomi, og det resulterede i et patent på en hel særlig teknologi inden for skosåler.

 

De unikke Sargossa sko har vundet priser for at være de bedste inden for innovativt fodtøj. På hver eneste hæl finder du en pude, der er med til at sikre den blødeste behandling for dine fødder. Med de lækre Sargossa sko behøver du ikke at gå på kompromis. Du kan få smukke, feminine og unikke høje hæle, og dine fødder vil takke dig for det.

 

 

Sargossa sko og stiletter hos Romer Shoes

 

Hos Romer Shoes kan du finde et stort udvalg af de populære Sargossa sko og Sargossa stiletter. De populære Sargossa stiletter egner sig særligt til dig, der søger efter et par sko, der tilbyder fuld støtte uden at gå på kompromis med stil.

Forkæl dig selv med et par Sargossa stiletter, der kan bruges hele dagen lang på de varme sommerdage. De smukke Sargossa stiletter egner sig både til hverdagsbrug, når vejret er til det, ligesom de kan bruges til festlige lejligheder. Til de mere kølige sæsoner kan du finde et stort udvalg af smukke støvletter med unikke detaljer i designet fra de nyeste kollektioner.

 

Vi anbefaler, at du plejer dine Sargossa sko med den rette skopleje. Hvis du sørger for at imprægnere dem og eventuelt også give dem en tur med børsten fra tid til anden, vil du forlænge levetiden for alle dine Sargossa sko. På vores side kan du også finde indlæg til dit fodtøj, der sikrer endnu mere stabilitet i skoen og forebygger ømme fødder, selv efter du har haft skoen på en hel dag.

Hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse til dine Sargossa sko, skal du ikke miste modet. Lad vores størrelsesguide hjælpe dig med at finde det rigtige udgangspunkt.