Clarks

Clarks

Når et mærke bliver associeret med bestemte produkter, så ved du, at der er tale om mærke med helt særlige kompetencer inden for disse produkter. For de populære Clarks sko er der tale om et mærke med helt særlige kompetencer inden for design og produktion af fodtøj til både mænd og kvinder. Hos Romershoes.com kan du finde et stort udvalg af Clarks sko til kvinder i mange forskellige varianter og designs. Vi specialiserer os i at sælge damesko i store størrelser til dig, der ligesom flere hundredtusinder andre kvinder har svært ved at finde feminine og moderigtige sko i netop din størrelse.

 

Sådan startede det

Historien for de populære Clarks sko går hele 200 år tilbage, hvor den engelske virksomhed i år 1825 bliver stiftet i en lille landsby i den vestlige del af England. Deres første produkt var et par slippers med fåreskind, som dengang var et innovativt produkt. Disse par slippers udgjorde grundlaget for virksomhedens kerneaktiviteter, som er solidt håndværk og innovative tanker gjort til livs.

Virksomheden bag de populære Clarks sko er på mange mest kendt for deres ørkenstøvler, der dog først blev introduceret over 100 år efter, virksomheden blev stiftet. De hyppigt omtalte ørkenstøvler udgør nemlig en stor del af virksomhedens ellers begivenhedsrige historie. Deres ørkenstøvle var sandfarvet og i ruskind. Den blev designet af Nathan Clark, som var tip-tip oldebarn til grundlæggeren James Clark. Støvlen var udstyret med en tyk hæl og var dermed - jævnfør dens navn - oplagt til brug i ørkenen. På samme måde kunne den bruges i militæret, hvor den også i en periode har spillet en rolle. De populære Clarks sko har altså været populære i mere end 100 år og har en af de mest bemærkelsesværdige historier, du kan finde i skoindustrien.

 

Clarks sko hos Romershoes

Selvom de populære Clarks sko stammer tilbage fra et par slippers i fåreskind og ikke mindst et par ørkenstøvler, så er det ikke af samme grund, disse Clarks sko er populære i dag. Nutidens Clarks sko er populære, fordi de blandt andet tilbyder feminine damesko af solidt håndværk.

Hos Romershoes kan du for eksempel finde et udvalg af feminine og komfortable Clarks sandaler, der egner sig til de lange gåture på ferierne. Ligeså kan du finde et stort udvalg af komfortable og moderigtige Clarks stiletter til de festlige lejligheder, som du kan holde ud at have på hele aftenen. Ikke mindst kan du hos Romershoes også finde et udvalg af Clarks støvler i flere forskellige modeller og designs. Du kan oven i købet finde et par Clarks støvler i tan, der er inspireret af de berømte ørkenstøvler. Med dem er du klar til både hverdag og en gåtur i ørkenen.

Vi anbefaler altid, at du plejer dine Clarks sko med den rette skopleje. Hvis du sørger for at imprægnere dem og børste dem undervejs, vil du forlænge levetiden for dine Clarks sko, så du kan bruge dem i mange år. Her kan du også finde indlæg til dine Clarks sko, der sikrer endnu mere stabilitet i skoen og forebygger ømme fødder. Dine fødder vil elske dig for det.

Hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse til dine Clarks sko, skal du ikke miste modet. Lad vores størrelsesguide hjælpe dig med at finde det rigtige udgangspunkt.