Remonte

Remonte

På Romershoes.com kan du finde et stort udvalg af disse lækre Remonte sko og Remonte støvler til kvinder i flere forskellige varianter og designs. Vi specialiserer os i at sælge damesko i store størrelser til dig, der ligesom flere hundredtusinder andre kvinder har svært ved at finde feminine og moderigtige sko i netop din størrelse.

 

Sådan startede det

Remonte er et søsterbrand til Rieker, som er et tysk skobrand, der blev grundlagt i 1874. Selvom virksomheden blev grundlagt i det sydlige Tyskland, blev skoene oprindeligt produceret til de velhavende beboere i Norditalien. Lige med det samme blev virksomheden anerkendt for den kvalitet, de formåede at give deres produkter.

 

I begyndelsen af 1970’erne blev der bygget et nyt hovedkvarter i Schweiz, og produktionen blev rykket til hhv. Østeuropa, Nordafrika og Vietnam. I dag har virksomheden 20.000 ansatte. De sælger deres sko og accessories til omtrent 9000 selvstændige retailers, primært i Europa.

 

I fem generationer har virksomheden været familieejet, og deres dedikerede indsats for at levere produkter i den højeste kvalitet og i et stilfuldt design har sikret dem en vedvarende vækst i 30 år.

Ligesom Rieker, stræber søsterselskabet Remonte efter det samme mål. Nemlig at skabe stilfulde, støttende og ikke mindst komfortable sko, der ikke går på kompromis med hverken pasformer eller designs.

Ordet Remonte stammer fra det franske sprog og betyder erstatningshest på dansk. Remonte er en betegnelse for klassisk ridekunst. Mere specifikt er Remonte en betegnelse for en hest, der stadig er under sin grundlæggende uddannelse.

 

Remonte støvler og sko hos Romer Shoes

Hos Romer Shoes kan du finde et stort udvalg af de populære Remonte sko og Remonte støvler. De populære Remonte støvler egner sig særligt til dig, der søger efter et par sko, der tilbyder fuld støtte uden at gå på kompromis med stil.

Uanset om du er ude efter en sko, du nemt kan tage på, når du skal på udflugt, eller om du søger et design, der virkelig kan skabe et glamourøst look til en særlig lejlighed, kan du finde et par Remonte sko, der passer til netop disse behov.

 

I de kølige sæsoner kan du finde et stort udvalg af lange og korte støvler fra de nyeste kollektioner. I de varme perioder kan du skåne dine fødder for vabler i et par lækre, komfortable og moderigtige Remonte sko og sandaler.

 

Vi anbefaler, at du plejer dine Remonte sko med den rette skopleje. Hvis du sørger for at imprægnere dem og eventuelt også give dem en tur med børsten fra tid til anden, vil du forlænge levetiden for alle dine Remonte sko. På vores side kan du også finde indlæg til dit fodtøj, der sikrer endnu mere stabilitet i skoen og forebygger ømme fødder, selv efter du har haft skoen på en hel dag.

Hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse til dine Remonte sko, skal du ikke miste modet. Lad vores størrelsesguide hjælpe dig med at finde det rigtige udgangspunkt.