Angulus

Angulus

Dine sko udgør en vigtig del af dit outfit og kan gøre meget for dit personlige udtryk. De smukke Angulus sko kan noget helt særligt, og det er også derfor, det danske skomærke er blevet så populært og anerkendt hos kvinder. Hos Romershoes.com kan du finde et stort udvalg af disse lækre Angulus sko til kvinder i flere forskellige varianter og designs. Vi specialiserer os i at sælge damesko i store størrelser til dig, der ligesom flere hundredtusinder andre kvinder har svært ved at finde feminine og moderigtige sko i netop din størrelse.

 

Sådan startede det

Historien for de populære Angulus sko stammer helt tilbage fra 1904, hvor danskeren Willy Madsens far grundlagde virksomheden med udgangspunkt i en lille skomager på Nørrebrogade i København. Selvom det var faren, der stod bag, fortælles der i historien mest om Willy, der havde en helt særlig mission. Han ønskede at gøre op med det faktum, at børn skulle gå i tilspidsede sko. Disse tilspidsede sko var nemlig både dårlige for fødderne, og så ledede de også til en hæmmelse af den naturlige bevægelse i fødderne. Willy Madsen skabte derfor en sko, der i stedet for at være tilspidsede var formet efter fødderne. Det var ikke helt uden grundlag, at Willy skabte disse fodformede sko. De blev skabt i samarbejde med forskellige læger og fysioterapeuter.

Succesen for de i dag populære Angulus sko tog lang tid at bygge op. Salget af de fodformede sko var i begyndelsen ikke ret stort, men efter lidt tid begyndte det at vende. Det danske skomærke begyndte nemlig at få masser af omtale, da Willy Madsen mødte og giftede sig med Else Højgaard, som dengang var en af de største og mest berømte danske balletstjerner. Efter de blev gift, begyndte de nemlig at danse sammen, og her præsenterede Else Højgaard et par Angulus sko på sine egne fødder.

I dag bliver de populære Angulus sko designet og udviklet af Christian Dawe. Skoene bliver fremstillet i Portugal under trygge rammer og stor indflydelse fra 130 forskellige dygtige skomagere. Flere gange om året bliver der lanceret en ny kollektion af Angulus sko, og hos Romershoes sørger vi altid for at have et udvalg fra de nyeste og mest populære kollektioner.

 

Angulus sko hos Romershoes

Selvom de populære Angulus sko stammer tilbage fra et par fodformede og prisvindende børnesko, så er det ikke kun af denne årsag, at disse Angulus sko er populære i dag. I dag kan du finde feminine og ikke mindst komfortable Angulus sko til kvinder i mange forskellige varianter og designs.

Hos Romershoes kan du for eksempel finde et udvalg af feminine og komfortable Angulus sandaler, der kan bruges hele sommeren. Ligeledes kan du finde et stort udvalg af komfortable og moderigtige Angulus støvletter, der egner sig både til hverdag og til de festlige lejligheder. Forkæl dig selv med et par flotte Angulus støvler, der kan bruges i flere sæsoner og genbruges i rigtig mange år. Med et par Angulus sandaler, Angulus støvletter eller Angulus støvler passer du godt på dine fødder uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Vi anbefaler, at du plejer dine Angulus sko med den rette skopleje. Hvis du sørger for at imprægnere dem og eventuelt også børste dem undervejs, vil du forlænge levetiden for dine Angulus sko. Hos Romershoes kan du også finde indlæg til dine Angulus sko, der sikrer endnu mere stabilitet i skoen og forebygger ømme fødder. Dine fødder vil elske dig for det.

Hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse til dine Angulus sko, skal du ikke miste modet. Lad vores størrelsesguide hjælpe dig med at finde det rigtige udgangspunkt.