Anonymous Copenhagen

Anonymous Copenhagen

Alexander Ziegler Petersen er grundlæggeren af Anonymous Copenhagen, der har været på markedet siden 2012. Siden da har brandet budt på smukke kollektioner, hvor de populære Anonymous sko er kendt for deres smukke silhuetter og tidløse designs. Hos Romershoes.com kan du finde et stort udvalg af Anonymous sko til kvinder i mange forskellige varianter og designs. Vi specialiserer os i at sælge damesko i store størrelser til dig, der ligesom flere hundredetusinder andre danske kvinder har svært ved at finde feminine og moderigtige sko i netop din størrelse.

 

Sådan startede det

Som navnet indikerer, blev Anonymous Copenhagen stiftet i København, hvor skoene bliver designet, og hvor det hele startede. I begyndelsen kunne du kun finde de feminine Anonymous sko i udvalgte butikker i København, men hver dag bliver brandet større og større. Siden Alexander Ziegler Petersen grundlagde virksomheden i 2012, er Anonymous Copenhagen vokset til et internationalt og ikke mindst anerkendt skobrand i branchen. I dag kan du også finde de smukke Anonymous sko rundt omkring i butikkerne i Sverige, Norge Østrig, Frankrig, Tyskland, Holland, Schweiz, Belgien, Spanien og sågar i Japan. Derudover opererer virksomheden online verden over.

De skønne Anonymous sko byder på et klassisk skandinavisk og anonymt design, der dog bærer præg af glæde, komfort, langtidsholdbar kvalitet og stærkt, traditionelt håndværk. På trods af skoenes anonyme design, gør de skønne Anonymous sko dig alt andet end anonym. På grund af deres elegante, men enkle design kan du bære dine Anonymous sko til ethvert outfit uden at gå på kompromis med hverken design eller komfort. Dine fødder vil elske dig for det.

De skønne Anonymous sko er designet i København, og hver eneste kollektion er karakteriseret ved smukke silhuetter, moderne farver og skarpe snit, der forenes med skandinavisk æstetik. Resultatet er et stort udvalg af Anonymous sko i feminine og moderne designs, der samtidigt giver dine fødder den komfort, de fortjener. For hvert eneste par Anonymous sko er der lagt omtanke i produktionen, og der er udelukkende brugt kvalitetsmaterialer med strenge krav til metoderne. Materialerne er nøje udvalgt og håndplukket fra italienske, spanske og portugisiske leverandører. Produktionen finder sted i Spanien og Portugal, hvor virksomheden har stor indflydelse på selv de mindste detaljer.

 

Anonymous sko hos Romer Shoes

Hos Romer Shoes kan du finde et stort udvalg af de populære Anonymous sko.

Forkæl dig selv med et par Anonymous Copenhagen sandaler, der kan bruges hele dagen lang på de varme sommerdage. De smukke sandaler egner sig både til hverdagsbrug, når vejret er til det, ligesom de kan bruges til festlige lejligheder. Til de kølige vintermåneder, til foråret og til efteråret kan du finde et stort udvalg af smukke støvler og støvletter med unikke detaljer fra de nyeste kollektioner.

Vi anbefaler, at du plejer dine Anonymous sko med den rette skopleje. Hvis du sørger for at imprægnere dem og eventuelt også børste dem fra tid til anden, vil du forlænge skoenes levetid. På vores side kan du også finde indlæg til dine Anonymous sko og andet fodtøj, der sikrer endnu mere stabilitet i skoene og forebygger ømme fødder, selv efter du har haft skoen på en hel dag.

Hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse til dine Anonymous sko, skal du ikke miste modet. Lad vores størrelsesguide hjælpe dig med at finde det rigtige udgangspunkt.