Anonymous Copenhagen

Anonymous Copenhagen er et unikt dansk skomærke i et klassisk skandinavisk anonymt design, med fokus på komfort, kvalitet og stærkt traditionelt håndværk. Alexander Ziegler Petersen startede Anonymous Copenhagen i 2012, og designer og udvikler selv nye produkter. Mærket startede med at levere til få udvalgte butikker i København, men er siden vokset til at blive et internationalt anerkendt mærke, som nu også er tilgængeligt i butikker i Belgien, Frankrig, Tyskland, Holland, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien og Japan.

Designet er skandinavisk og kendetegnet er smukke silhuetter, moderne farver og skarpe kanter. Hvert par er fremstillet med fokus på kvalitetsmaterialer og efter traditionelle metoder og strenge kriterier. Anonymous Copenhagem udvikler selv alle komponenter til deres sko, såler, indlæg og hæle fra begyndelsen, og læderet vælges omhyggeligt og er håndplukket hos italienske, spanske og portugisiske læderleverandører.

Produktionen foregår på traditionelt drevne portugisiske og spanske fabrikker, og tætte relationer med håndværkerne sikrer høj fokus på alle detaljer.
Filosofien er at skabe produkter med høj værdi, som opnås ved at tilbyde højkvalitets fodtøj med originale pasform og unikke design til attraktive priser, der passer til alle aldre.
Romes Shoes er stolte eneforhandler af str. 43+ i Danmark.