Spørgsmål og svar

Returnering


Hvordan returnerer jeg en vare, og hvad koster det?

Læs mere her

 

Min konto

Hvordan aktiverer jeg min konto?

Vi vil være glad for, at du opretter dig som kunde og bruger hos os, men vi har også forståelse for, hvis du har travlt og vælger at købe som gæst.

Hvis du har oprettet dig som kunde, men har glemt dit kodeord, og ikke kan logge ind på din konto, kan du få gensendt din kode under
Glemt adgangskode.

Afmelding af nyhedsbrev
Hvis du ikke længere vil modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde det ved at benytte linket i bunden af nyhedsbrevet. Vi beklager, hvis du ikke længere har lyst til at modtage vores nyhedsbrev og vil meget gerne vide, hvad årsagen er. Du kan skrive til os på info@romershoes.com.

 
Ordrestatus

Er min ordre afsendt?
Du modtager en mail med et Track & Trace-nummer, så snart din ordre er pakket og klar til afsendelse. Vi har pick-up fra lageret en gang i døgnet på hverdage, og vi bestræber os altid på at få en ordre pakket og afsendt inden for 24 timer på hverdage. 

 

Hvad er Track & Trace?
Et Track & Trace (T&T) er et såkaldt sporingsnummer/forsendelsesnummer. Det er et nummer, der gør det muligt for både vores speditører, os og dig, at spore en pakke, der er afsendt fra vores lager eller på vej retur til vores lager.

En ordre bliver altid tildelt et T&T-nummer, når den er pakket og klar til afsendelse fra vores lager, men et T&T-nummer virker først, når pakken har fået sin første scanning hos den valgte speditør. Der står derfor også i vores T&T-mails, at der kan gå op til 48 timer, førend T&T-nummeret virker. 

Når du sender din pakke retur til os, er det meget vigtigt, at du får en kvittering, da dit T&T-nummer vil figurere her, og vi kan dermed lettere spore din pakke, hvis den skulle blive væk.

Hvor er min Track & Trace-mail?
Vi tilstræber, at alle ordrer afsendes inden for 24 timer efter afgivelse. Når en ordre er pakket og er klar til afsendelse, har den fået et T&T-nummer, og der er sendt en T&T-mail til dig. 

Det sker meget sjældent, men vi har desværre oplevet, at vores it-system ikke får afsendt en T&T-mail, selvom pakken er afsendt fra lageret, eller at T&T-mailen er havnet i spamfilteret. Hvis det er tilfældet må du meget gerne kontakte os på info@romershoes.com,
 så vi kan hjælpe dig med din Track & Trace.


Manglende levering

Jeg har ikke modtaget min pakke?
Når din pakke er klar til afsendelse, sender vi en e-mail til dig med et Track & Trace-nummer. En pakkes T&T-nummer virker først, når pakken er blevet scannet hos den valgte speditør.

Hvis du ikke har modtaget din pakke senest 3 dage efter ordreafgivelse, og du ikke kan se informationer omkring pakken via T&T-nummeret, så hjælper vi dig selvfølgelig med at finde din pakke. Kontakt os venligst på info@romershoes.com