Romer Shoes åbner Pop-Up Shop

Oprettet d. under Maj 2018

ROMER SHOES ÅBNER POP-UP SHOP FRA DEN 23. MAJ TIL DEN 13. JUNI

 

Nogle gange skal sko bare prøves på, før det er muligt at beslutte sig for, hvilke man gerne vil gå med. Det hører vi fra flere kunder, derfor - og fordi vi også gerne vil møde vores kunder ansigt til ansigt - har vi besluttet at åbne en Pop-Up Shop fra den 23. maj til den 13. juni. Der er mulighed for at prøve et stort udvalg af vores forårs - og sommersko. Skoene kan bestilles i butikken og leveres 2 hverdage efter køb. Der kan betales med kort og mobilepay (ingen kontanter).

 

Adressen er: Romer Shoes Pop-Up Shop, Selsmosevej 2, 2630 Taastrup

 

Vi har åbent hver onsdag fra kl 10.00-18.00 og hver lørdag fra 10.00 til 16.00 i perioden 23.maj til 13. juni (begge dage inklusiv). Se mere information på vores Facebook begivenhed her 

 

På åbningsdagen den 23. maj og onsdag den 6. juni afholder vi VIP event, hvor vi byder på champagne og lidt sødt til ganen. Her vil det selvfølgelig også være muligt at prøve alle vores modeller og gøre et godt køb, hvis I står og mangler nye ballerinaer, sandaler, sneakers, loafers eller stiletter. Så hvorfor ikke tage veninderne under armen og få jer et par hyggelige timer sammen?

 

Der er begrænsede pladser, så tilmeld jer hurtigst muligt.

 

VIP event: Den 23. maj kl 19.00-21.00

Få din billet her

 

VIP event: Den 6. juni kl 19.00-21.00 

Få din billet her

 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i butikken.

 

- Maria Romer

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar