Vind et par Shepherd of Sweden hjemmesko i vores adventskalender

Oprettet d. under December 2018

Vind et par Shepherd of Sweden hjemmesko i vores adventskalender

Julen nærmer sig med hastige skridt. Første advent er lige om hjørnet, derfor er det også på tide at sætte gang i årets adventskalender. Hver søndag frem til jul trækker vi lod om et par sko blandt de kunder, som har købt sko på shoppen den forgangne uge. 

 

 

På søndag har vi fokus på indendørs hygge og varme fødder, for her udlodder vi et par utroligt lækre Shepherd hjemmesko i uld. Shepherd of Sweden er et svensk kvalitetsmærke, som siden 1982 bl.a. har produceret nogle af de lækreste hjemmesko, du kan forestille sig. Personligt ville jeg ikke være mine Shepherd-hjemmesko foruden i denne kolde tid. De er lige til at stikke fødderne i fra morgenstunden og er lavet af 100 % uld. Derudover har de en gummisål, der gør, at jeg står fast på selv glatte overfalder, når jeg går rundt i huset med børnene på armen. Måske kender du også følelsen af ikke at stå ordentligt fast med uldsokker på? Jeg er så glad for, at jeg ikke længere skal bekymre mig, om jeg mon glider, for det gør jeg ikke i mine Shepherd-hjemmesko.

Søndag aften trækker vi lod på Facebook og Instagram blandt alle ugens kunder om et par af disse lækre Shepherd-hjemmesko. Vi kontakter den heldige vinder direkte på e-mail. På mandag åbner vi endnu en låge, der er åben frem til den 9. december, hvor vi igen trækker lod blandt ugens kunder. 
 
- Maria Romer


Kommentar(er) 5

 • Anita Laursen
  Anita Laursen

  De ser dejlig varme ud😊gerne en str 43

  Svar

 • Zijada Gavranovic
  Zijada Gavranovic

  Ja tak dem vil jeg vinde 😀

  Svar

 • Susanne Henriksen
  Susanne Henriksen

  Fantastisk give away -der er sikkert rigtige gode at have på 🤩🤩🤩🤩 Ønsker mig str 39

  Svar

 • Jytte Takahashi
  Jytte Takahashi

  vil gerne vinde nr 39

  Svar

 • Marlene Dickow
  Marlene Dickow

  Ej, de ser lækre ud - dem ønsker jeg mig 😊

  Svar

Skriv din kommentar