Vind et par Remonte støvler i vores adventskalender

Oprettet d. under December 2018


I går trak vi lod om et par Shepherd of Sweden-hjemmesko. I dag åbner vi endnu en låge i Romer Shoes’ adventskalender. Alle kunder, der køber på 
Romershoes.com i denne uge, er med i lodtrækningen om et par virkelig lækre støvler fra Remonte, der er perfekte til en tur i skoven, byvandring, eller hvis du har planer om, at du og familien selv skal ud og fælde dette års juletræ. Lige meget hvad, så holder de lækre støvler dine fødder varme.

 

 

Den langskaftede støvle fra Remonte, der er på højkant denne uge i vores adventskalender, er på en og samme tid praktisk og elegant. Støvlen er i sort ruskind med pyntespænde og detaljer i lak på skaftet og hælen. Tilmed er støvlen foret med den varmeste og lækreste lammeuld, der på fineste vis holder dine fødder varme. Skaftet, der er bredt i vidden, har indsyet to elastikpaneler for en fleksibel og optimal pasform. Støvlen har rund snude, kraftig gummisål og en hæl på 2 cm.
 
Jeg vandrer mange kilometer. i mine Remonte-støvler disse dage, når jeg triller afsted med barnevognen i det kolde, klare vintervejr, og de vil helt sikkert være på fødderne, når jeg sammen med familien skal fælde årets juletræ. For der er så rigeligt at skulle holde styr på, når hele familien skal afsted efter træet, at det trods alt er rart, at jeg ikke skal bekymre mig om kolde fødder. Personligt er jeg vild med støvlerne til et par rå jeans og en varm trøje, men støvlerne går også fint til en elegant nederdel.

 

Søndag aften trækker vi lod på Facebook og Instagram blandt alle ugens kunder om et par af disse lækre Remonte-støvler. Vinderen får direkte besked på e-mail. På mandag åbner vi endnu en låge, der er åben frem til den 16. december, hvor vi igen trækker lod blandt ugens kunder. 
 
- Maria Romer


Kommentar(er) 3

 • Stine Balschmidt
  Stine Balschmidt

  Mig, mig, miiiig 😀🎅🤞

  Svar

 • Zijada Gavranovic
  Zijada Gavranovic

  Dem vil jeg gerne vinde 😍

  Svar

 • Pernille Jensen
  Pernille Jensen

  Dem vil jeg gerne vinde

  Svar

Skriv din kommentar