Vind et par Gabor pumps i vores adventskalender

Oprettet d. under December 2018

I går trak vi lod om et par lækre Remonte-støvler, og nu åbner vi den tredje låge i Romer Shoes’ adventskalender. Alle kunder, der køber på Romershoes.com denne uge, er med i lodtrækningen om et par Gabor-pumps i sort og bordeaux ruskind til en værdi af 899 kr.

 

 

Der er efterhånden ikke længe til juleaften, og dette par sko fra Gabor er mit bedste bud på den helt perfekte sko til julens helt store aften, eller til julefrokosten på arbejdet, med familien eller vennerne.
Pasformen er normal, tåen er halvrund og sålen er af gummi, så du står så fint fast, når der skal danses om juletræet. Hælen er 7 cm høj, en højde som i mine øjne er den helt rigtige, hvis skoene skal blive på hele aftenen, og du gerne vil undgå ømme fødder. 

På søndag trækker vi lod på Facebook og Instagram blandt ugens kunder, så drømmer du om at være med i lodtrækningen om lige netop disse sko, så skal din bestilling på Romershoes.com være lagt senest søndag eftermiddag. Vinderen får direkte besked på e-mail.
 
Mandag den 17. december åbner vi endnu en låge, adventskalenderens sidste, der er åben frem til lillejuleaften, hvor der venter én heldig kunde en tidlig julegave i form af smukke Högl-stilletter. 
 
- Maria Romer


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar