Vind et par Högl stiletter i vores adventskalender

Oprettet d. under December 2018

I går trak vi lod om et par lækre Gabor pumps. I dag åbner vi den fjerde og sidste låge i dette års adventskalender. Alle kunder, der køber på Romershoes.com denne uge, er med i lodtrækningen om et par Högl stilletter i sort ruskind til en værdi af 1249 kr. 

 

 

Högl stiletten er en ultra-feminin og meget elegant sko i flot sort ruskind med en hæl på 8,5 cm. og et plateau på 1,5 cm. Så du kommer højt på tå i denne sko, uden at det bliver for hårdt for fødderne at gå i grundet plateauen. På søndag trækker vi lod blandt ugens kunder, så drømmer du om at være med i lodtrækningen om lige netop disse sko, så skal din bestilling på Romershoes.com være lagt senest søndag eftermiddag. Vinderen får direkte besked på e-mail. 

Jeg forestiller mig selv at bære netop denne Högl stilet nytårsaften, når jeg sammen med familien siger farvel til et fantastisk år, både i familien og for Romer Shoes, og ser frem mod et endnu et år med en masse nye, spændende udfordringer og dejlige oplevelser. Så her få dage før jul og på falderebet af endnu et år vil jeg gerne sige tak til alle jer, der har været med til at gøre dette år til Romer Shoes’ bedste. Familien og jeg er så taknemmelige over, at vi kan få lov til at lave det, vi laver. Det giver så meget mening for os alle.
 
Må I alle få en dejlig jul og et farverigt nytår. 
 
- Maria Romer


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar